dutchyounggeneration.nl
Excursie naar Tsjechië en OostenrijkDYG helpt bij NISDYG bij ENYGF in ManchesterDYG geeft een presentatie bij COP23

Dutch Young Generation


Wij zijn de Dutch Young Generation (DYG). Het Nederlandse jongeren netwerk dat jonge medewerkers uit de sector verenigt om hen zo te helpen bij hun ontwikkeling en het uitbreiden van hun professionele netwerk. Met zo’n 130 leden ontstaat een nieuwe generatie van experts in de Nederlandse nucleaire sector en dit netwerk breidt zich gestaag uit. Samen zorgen zij ervoor dat de sector mee kan groeien met de behoefte aan duurzame nucleaire technologie.

Informatie

Organisatie

De DYG valt organisatorisch onder de Netherlands Nuclear Society (NNS). Via de NNS is de DYG aangesloten bij de European Nuclear Society (ENS) en de European Young Generation (EYG).

 

 

 

Dankzij de aansluiting bij de European Young Generation (EYG) is het ook mogelijk om Europese contacten te leggen. Doordat je op de hoogte wordt gehouden van internationale congressen en conferenties heb je de mogelijkheid om ook collega’s uit het buitenland te ontmoeten waarmee je je netwerk aanzienlijk vergroot. 

Voor wie?

Jongeren (tot 35 jaar) met interesse voor nucleaire technologie kunnen lid worden van de DYG. Er zijn geen opleidingseisen voor het lidmaatschap.

 

Wil je je netwerk vergroten of wil je gewoon mee met excursies om de andere nucleaire bedrijven in Nederland te zien?

Dan ben je van harte welkom als DYG lid!

Voor meer informatie over de DYG of als je lid wilt worden kun je contact opnemen via onderstaand e-mailadres:

dutchyounggeneration@gmail.com

Wat doen we?

De Dutch Young Generation (DYG) is het Nederlandse jongeren netwerk dat jonge medewerkers uit de sector verenigt om hen zo te helpen bij hun ontwikkeling en het uitbreiden van hun professionele netwerk. Dit wordt gedaan door het organiseren van:

  • Meerdere excursies per jaar
  • Themadagen en workshops
  • Eén keer per jaar een buitenlandse reis naar interessante nucleaire locaties (La Hague, Tsjernobyl, etc)